De speeltuin gaat open !!

Vanaf Goede Vrijdag, 2 april gaat de speeltuin voor het eerst weer open. De openingstijden zijn dagelijks van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Het is de vrijwilligers gelukt om een geheel nieuw toestel te plaatsen en om de speeltuin weer klaar te maken voor een nieuw seizoen. Ook zijn er extra bomen gepland om de tuin nog groener te maken. In de toekomst leveren de bomen schaduw in de warme zomers.

Of alles klaar is voor het nieuwe seizoen is nog maar de vraag. Van sommige speeltoestellen is de verf nog nat. Maar de vrijwilligers doen er alles aan om de tuin (misschien op een enkel toestel na) in gereedheid te brengen.

Mensen die de tuin willen bezoeken dienen zich te houden aan de coronavoorschriften van de overheid. Was vaak en goed uw handen. Houd 1,5 meter afstand van anderen. Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen. Hoest of nies in uw elleboog. Schud geen handen.

Daarnaast is de tuin rookvrij.

Bovendien wordt verzocht om de dieren niet te voeren. Van sommige producten of planten worden ze ziek.

De tuin is in principe voor de leden. U kunt lid worden via dit formulier. Bezoekers die eenmalig de tuin bezoeken kunnen contant betalen door geld in de daarvoor bestemde bus te gooien.